Osteopaat De Vos Tom - D.O. - M.R.O.B.

 

 
 

 

 

 

Een osteopathisch consult bestaat uit een aantal vast vooropgestelde onderdelen, die afhankelijk van de klacht of patiŽnt kunnen worden aangepast om een optimale kwaliteit te kunnen bieden.

Het opstellen van het dossier houdt in dat de Osteopaat eerst informatie omtrent de persoon zelf tracht in te winnen zoals naam, geboortedatum, adres, telefoonnummer, beroep, hobby's en huisarts.

Daarna zal de Osteopaat een specifieke anamnese uitvoeren waarbij zoveel mogelijk informatie wordt ingewonnen omtrent de klacht van de patiŽnt. Plaats, duur, aard, kwaliteit en andere parameters betreffende de klacht worden besproken. Op die manier probeert de Osteopaat een beeld te krijgen van de klachtenregio en structuur welke de specifieke klacht van de patiŽnt veroorzaakt.


Indien de patiŽnt reeds technische onderzoeken (echo, RX, CT, NMR,...) heeft laten uitvoeren van de klachtenregio zal de Osteopaat deze analyseren om op die manier een nog beter beeld te krijgen van de problematiek en de structurele defecten (tussenwervelschijf degeneratie, artrose, spierontsteking,...) na te gaan, ed.
 

 

Copyright © 2013 osteopaatdevos.be | All Rights Reserved | Powered by HighRoller.be